Referendum w Irlandii wygrała mała partia, która nawoływała do zdrowego rozsądku, wielkie partie odklejone od elektoratu!

Referendum konstytucyjne w Irlandii. Nowa definicja rodziny odrzucona https://dorzeczy.pl/swiat/560109/irlandczycy-odrzucili-w-referendum-nowa-definicje-rodziny.html Irlandczycy odrzucili w referendum nową definicję rodziny. Rządowa propozycja stwierdzała, że może być ona oparta na każdym trwałym związku między dwojgiem ludzi, a nie jak dotychczas na małżeństwie.

Jak uciszyć unijnych sceptyków. „Rzeczpospolita” wywiesza fałszywą flagę

Po dwóch kadencjach obfitujących w tak spektakularne kapitulacje wobec Brukseli wydawałoby się, że nikt już w Polsce – poza tak zwanym betonowym elektoratem – nie nabierze się na unio-sceptycyzm PiS. A jednak! Redaktor naczelny jednego z największych wydawanych w Polsce dzienników bije na alarm bo Jarosław Kaczyński znów uderzył w najwyższe tony narodowego patosu. Zatwierdzone … Czytaj dalej

DR VERNON COLEMAN Wielka Brytania – SKOŃCZYŁEŚ 50 LAT ? RZĄD CHCE CIĘ ZABIĆ

W Wielkiej Brytanii obecnie oficjalną polityką rządu jest ignorowanie potrzeb osób starszych. Lekarze i pielęgniarki są instruowani, aby pozwalali umrzeć starszym ludziom – i odmawiali im leczenia, które mogłoby uratować im życie. Personel szpitalny jest poinstruowany, aby odmawiać osobom starszym jedzenia i wody, aby umarły przed zajęciem łóżek szpitalnych. Pracownicy domów opieki otrzymali nawet prawo … Czytaj dalej