Respirator dla Wałbrzycha!

22 marca Caritas Diecezji Koszalińsko-Kołobrzeskiej oraz Fundacja SMS z Nieba zainaugurowały ogólnopolską akcję pn. “Zanurzeni w miłości”, polegającą na zbiórce funduszy na zakup respiratorów dla szpitali w Polsce.Na jeden respirator potrzeba ponad 100 tys. złotych. Trzecim szpitalem, który otrzyma taki sprzęt, jest Specjalistyczny Szpital im. dr Alfreda Sokołowskiego!

100% wpłat przeznaczanych jest na respiratory dla szpitali.
Wszelkie koszty przeprowadzenia tej akcji pokryją organizatorzy z funduszy własnych oraz partnerzy akcji.

Jak włączyć się w akcje?
1. Wpłać darowiznę na zakup respiratorów
Zbiórka odbywa się przez konto Caritas Diecezji Koszalińsko-Kołobrzeskiej.
Wpłaty można dokonywać bezpośrednim przelewem na niżej podane konto oraz korzystając z linków do szybkich płatności widocznych na tej stronie (szybkie przelewy, blik, płatności kartą, portfel google).

2. Promuj tą akcję w swojej rodzinie, wśród swoich znajomych
Zachęcaj do wsparcia inicjatywy swoich znajomych, rodzinę, współpracowników i innych ludzi z którymi masz kontakt. Użyj telefonu, maili, komunikatorów, portali społecznościowych, itd.

Więcej informacji oraz sposób wpłat na konto akcji dostępnych jest na stronie: www.zanurzeniwmilosci.pl

www.um.walbrzych.pl
www.zanurzeniwmilosci.pl