W USA powstaje Ruch Kontroli Wyborów – ostrzega przed sfałszowaniem wyborów i rekrutuje wolontariuszy!

Nazywam się Catherine Engelbrecht. W 2009 roku założyłam organizację uczciwości wyborczej o nazwie True the Vote . Nasza misja była prosta: rekrutować i szkolić ankieterów do pracy w wyborach. Więc zabraliśmy się do pracy i zobaczyliśmy problemy. Odkryliśmy złe dane w spisach wyborców, rejestrację osób niebędących obywatelami, wykorzystywanie fałszywych tożsamości i zastraszanie wyborców. Dzięki Bogu nie było tego wszędzie. W rzeczywistości większość wolontariuszy miała wspaniałe doświadczenia podczas pracy przy sondażach. Ale około 20% naszej grupy było świadkami oszustwa. I to nas popchnęło na dalszą drogę, której nie mogliśmy sobie nawet wyobrazić.

Zaczęliśmy zadawać pytania, przeprowadzać badania spisów wyborców i przekazywać nasze wyniki lokalnym urzędnikom wyborczym. Zaczęliśmy sprawiać trudności. I wtedy administracja Obamy oznaczyła nas do usunięcia. W ciągu następnych dwóch lat osobiście przeszłam 23 różne rewizje, dochodzenia lub badania z pięciu różnych agencji federalnych, w tym FBI, DOJ, BATF, OSHA i IRS. To był koszmar, który skończył się dopiero wtedy, gdy podniosłam się, odezwałam i pozwałam IRS.

Dziesięć lat później jestem tutaj, by wam powiedzieć, że bagno można pokonać, ale musimy współpracować.

Żywią się naszym strachem. Polegają na naszej ciszy. Nie wierzą, że się postawimy. A jeśli tego nie zrobimy, nie zatrzymają się i stracimy nasz kraj.

Więc musimy się zorganizować. Teraz.

Nakręciliśmy ten film, aby wyjaśnić wagę sił biorących udział w tych wyborach. To ciężka sprawa, ale trzeba to omówić. Musimy się zaangażować, a to oznacza więcej niż tylko głosowanie.

Wiesz już, że to nie jest „normalny” sezon wyborczy. Nie ma nic „normalnego” w tym, przez co przeszedł nasz kraj w ciągu ostatnich 8 miesięcy.

To zaaranżowany chaos.

Walczymy z rewolucyjnymi marksistami, którzy chcą spalić nasz kraj; walczymy z globalistycznymi miliarderami, takimi jak George Soros, Mark Zuckerberg i Bill Gates, dostarczycielami chorób, szpiegostwa społecznego i systemowej działalności wywrotowej; walczymy z obcymi krajami i międzynarodowymi terrorystami – wszyscy zbierają się teraz tutaj. Na twojej zmianie. I mojej.

Celem tego e-maila jest pobudka – od jednego obywatela do drugiego. Tu nie chodzi o kandydata ani partię; chodzi o powstrzymanie marksistów przed wyraźnym wycięciem naszej Republiki Konstytucyjnej, po to, by zrobić miejsce dla komunizmu. Możemy ich powstrzymać, wykorzystując synergię wokół wyborów, ale nie ma czasu do stracenia.

To prawda, że głosowanie buduje obywatelską armię ochotników wyborczych. Potrzebujemy ludzi chętnych do pracy i potrzebujemy środków finansowych, aby nadal się działać. Jeśli możesz nam pomóc finansowo, zrób to. Co najważniejsze, dołącz do nas. Wszyscy jesteśmy w tym razem – i pracując razem, wygrywamy.

Naprzód!

Catherine Engelbrecht