6.06.2020 r. IV MIĘDZYNARODOWY PROTEST PRZECIWKO PRZYMUSOWI SZCZEPIEŃ

Ulicami Warszawy przeszedł kilkunastotysięczny marsz wolnościowców, nie zgadzających się na przymusowe szczepienia. Organizatorem marszu było Ogólnopolskie Stowarzyszenie Wiedzy o szczepieniach STOP NOP. Protestujący wyruszyli z placu Zamkowego, przeszli przez Krakowskie Przedmieście, Nowy Świat, plac Trzech Krzyży, pod Kancelarię Prezesa Rady Ministrów w Alejach Ujazdowskich. W proteście wzięło udział wiele rodzin z dziećmi.

Pod Kancelarią wygłoszono wiele przemówień. Głos m.in. zabrali: Justyna Socha, rodzice dzieci z powikłaniami poszczepiennymi, poseł Grzegorz Braun, adwokat STOP NOP Arkadiusz Tetela, były poseł Paweł Skutecki, i inni, odczytano list od Edyty Górniak. W marszu wziął też udział Wojciech Cejrowski.

Marsz odbył się pokojowo, nie było żadnych prowokacji.

#CEJROWSKI: TRZEBA OBALIĆ TYRANÓW ALBO POLEGNIEMY W KAJDANACH

TRZEBA OBALIĆ TYRANÓW ALBO POLEGNIEMY W KAJDANACH -#CEJROWSKI na proteście przeciw PRZYMUSOWEMU WYSZCZEPIANIU – Warszawa 6 czerwca 2020cała, wielogodzinna relacja wRealu24: https://www.youtube.com/watch?v=4kWRQCItf2Q

Publiée par The Wojciech Cejrowski sur Samedi 6 juin 2020

Get involved!