Kolejne aktualizacje – 06.06.2015 – Otwarte spotkanie warszawskiego RKW okręgu 21 – Warszawa, Foksal 3/5, godz.16.30

Szanowni,
Dzięki wspólnemu wysiłkowi i wytężonej pracy koordynatorów powiatowych/dzielnicowych, ale też zaangażowaniu członków komisji i mężów zaufania, osiągnęliśmy niewątpliwy sukces.
Oprócz satysfakcji, z pewnością wielu członków OKW i MZ ma swoje obserwacje, refleksje i wnioski, które warto zebrać i wykorzystać wielkie zbiorowe doświadczenie na przyszłość.
Dlatego w imieniu kierownictwa RKW zapraszam wszystkich koordynatorów i proszę o zaproszenie wszystkich chętnych członków OKW i MZ z Państwa powiatów i dzielnic na otwarte spotkanie, poświęcone wymianie doświadczeń i wniosków na przyszłość. Będzie to również jeszcze jedna okazja do podziękowania naszym współpracownikom.
Spotkanie odbędzie się w Domu Dziennikarza na Foksal 3/5 w sobotę 6 czerwca w godz. 16.30 – 19.00.
Pozdrawiam serdecznie
Maxymilian Bylicki
Koordynator Okręgu nr 21

PS. Będziemy chcieli również zaprosić wszystkich chętnych na Mszę św. w intencji osób działających w RKW, ale pora będzie podana osobno, po ustaleniu.

Zapowiedziana Msza Święta będzie w Kościele parafii św. Barbary o godz. 15.00, ul. Nowogrodzka 51 (róg Nowogrodzkiej i Emilii Plater)

II.

Otwarte spotkanie warszawskiego RKW 6 czerwca (sobota). Zapraszamy mężów zaufania i członków komisji, wolontariuszy, koordynatorów dzielnic, nowych chętnych do współpracy!
Program spotkania:
15.00 – msza w Kościele  św. Barbary w intencji Andrzeja Dudy, uczciwych wyborów i RKW

adres: ul. Nowogrodzka 51, wejście główne od ul. Emilii Plater

16.30 – spotkanie RKW w SDP na Foksal 3/5
16.30 -16:40 Przedstawienie celu spotkania i planu czasowego – Max Bylicki
16:45-17:15 Programowe wystąpienie Józefa Orła
17:15-17:20 Zaproszenie do wypowiedzi (3 tematy: refleksje powyborcze, propozycje przygotowania RKW do wyborów jesiennych, przyszłość RKW po wyborach) – Max Bylicki
17:20-19:00 Wypowiedzi uczestników RKW
19:00-19:30 Wypowiedzi prowadzących (Hanna Dobrowolska, Jerzy Targalski, Marcin Dybowski)
19:30-19:40 wzajemne komentarze prowadzących
19:40-19:55 Józef Orzeł – podsumowanie wraz z wezwaniem do przygotowania do kolejnych wyborów

III.
Przesyłam zaktualizowane zaproszenie na otwarte spotkanie warszawskiego RKW 6 czerwca (sobota).
Zapraszamy mężów zaufania i członków komisji, wolontariuszy, koordynatorów dzielnic, ale też nowych chętnych do współpracy!
Program spotkania:
adres: ul. Nowogrodzka 51, wejście główne od ul. Emilii Plater
16.30 – spotkanie RKW w SDP na Foksal 3/5
16.30 -16:40 Przedstawienie celu spotkania i planu czasowego – Max Bylicki
 Podstawowym celem jest wymiana oraz zebranie doświadczeń i wniosków osób, które działały w ramach RKW podczas tegorocznych wyborów.
16:40-17:00 Programowe wystąpienie Józefa Orła
17:00-17:10 Zaproszenie do wypowiedzi (główne tematy: wnioski powyborcze, propozycje przygotowania RKW do wyborów jesiennych) – Max Bylicki
17:10-19:00 Wypowiedzi uczestników RKW
19:00-19:15 Wypowiedzi kierownictwa RKW
19:15-19:30 – podsumowanie spotkania – Józef Orzeł, Max Bylicki
 Uwaga: przewidziana jest „zbiórka do kapelusza” na koszty sali i mszy św.
 Uprzejmie proszę o rozesłanie do uczestników RKW  z Państwa dzielnic/powiatów, a także aktualizację na stronach RKW
pozdrawiam
Maxymilian Bylicki