Otwarcie Biura Stowarzyszenia RKW w Lęborku

Miło nam poinformować mieszkańców Lęborka i powiatu lęborskiego o otwarciu z dniem 15.07.2016 r. przez Stowarzyszenie Ruch Kontroli Wyborów-Ruch Kontroli Władzy oddział Lębork, biura w dawnym budynku ZWAR-u  pok.210 II piętro. Biuro będzie czynne w środy (poza ostatnią środą każdego miesiąca)  w godz. 17.00 – 20.00

Czekamy na uwagi Państwa dotyczące usprawnienia procedur wyborczych oraz uwagi o ewentualnych nieprawidłowościach, niekompetencji , nieterminowości i niewłaściwym obsługiwaniu petentów w działalności Urzędów Administracji Samorządowej Lęborka i powiatu lęborskiego.

Możliwy jest również kontakt telefoniczny z pełnomocnikami naszego Stowarzyszenia:

Lębork – p. Jarosław Gryń kom. 785 040 232

Gmina Cewice – p. Hanna Kurs kom. 603 446 765

Gmina Nowa Wieś Lęborska – p. Waldemar Ellwart kom. 668 949 588

Gmina Wicko – p. Henryka Wańdoch

Informujemy również Państwa o naszej działalności  „medialnej” w Internecie na naszym blogu pod linkiem : pierwsza część rkwlebork.blogspot.com i ciąg dalszy rkwpomorskie.info . Jesteśmy również na Facebooku.

Serdecznie zapraszamy.

Współużytkownikiem biura jest  Stowarzyszenie Lęborski Budżet Obywatelski przyjmujące petentów w swoich sprawach w ostatnią środę każdego  miesiąca również  w godz. 17.00 – 20.00