5.10.23 – Warszawa – szkolenie RKW dla członków OKW i mężów zaufania oraz obserwatorów społecznych

Szanowni Państwo,
W najbliższy czwartek – 05.10.2023  – zostanie przeprowadzone niezbędne szkolenie wolontariuszy RKW działających jako Członkowie i Mężowie Zaufania w OKW na Mokotowie. Proszę o zarezerwowanie sobie czasu na ten wieczór i obowiązkowe przybycie do Domu Kultury „Centrum Łowicka”.

Przed szkoleniem proszę o zapoznanie się z Uchwałą nr 211/2023 PKW z dn. 25.10.2023 (druk w pdf w załączniku), a także z nagraniem Szkolenia nr 2  przeprowadzonego przez Prezesa Stowarzyszenia RKW, Marcina Dybowskiego: https://stowarzyszenierkw.org/polityka/szkolenie-rkw-nr-2-wybory-i-referendum-2023/
Proszę o przygotowanie sobie pytań, które omówimy na czwartkowym szkoleniu.
Szkolenie przeprowadzi pan Andrzej Zdun ze Stowarzyszenia RKW im.Jerzego Targalskiego Ruch Kontroli Wyborów-Ruch Kontroli Władzy.
Czwartek – 5.X.2023  Warszawa ul. Łowicka 21, Dom Kultury „Centrum Łowicka” – godz. 18.00 – 21.00 – sala GaleriiPo szkoleniu będzie można zgłosić się do pracy w OKW w charakterze męża zaufania (wyborczego i referendalnego) lub obserwatora społecznego (druki w załącznikach)
DK Centrum Łowicka jest w pobliżu stacja Metra Racławicka (mapka dojścia):

MetroRaclawicka_Lowicka-21.jpg

Łączę wyrazy szacunku