Grzegorz Łukasik uwolniony. Upór rodziny i pomoc RKW przyniosły skutek – 30% albo L

Z wielką radością informujemy, iż poniedziałkowe posiedzenie sądu w Gdańsku nie skończyło się sukcesem ciemiężycieli Pana Łukasika!

Rodzina Pana Grzegorza Łukasika – członka Obwodowej Komisji Wyborczej w Gdańsku, który w dniu wyborów został porwany i umieszczony w psychuszce a przez to nie mógł dopilnować liczenia głosów w komisji nr 453 – skorzystała ze skutecznej pomocy prawnika, którego polecił Ruch Kontroli Wyborów.

Obecnie trwa wyjaśnianie ewidentnego złamania prawa, do jakiego doszło w przypadku porwania i przymusowego umieszczenia Pana Grzegorza Łukasika w szpitalu psychiatrycznym oraz „faszerowania” go niebezpiecznymi „lekami”. Rodzina będzie dochodzić roszczeń wobec przestępców działających pod osłoną i z wykorzystaniem instytucji państwa polskiego.

Na stronie Komitetu Wyborczego Grzegorza Brauna znajduje się komunikat w sprawie Pana Grzegorza Łukasika. Poniżej publikujemy link do tego oświadczenia:

KOMUNIKAT W SPRAWIE GRZEGORZA ŁUKASIKA