Hollywood robi z Jezusa Chrystusa lesbijkę. Mówimy NIE! PODPISZ PETYCJĘ!

Jedyna religia po której można „jeździć” to chrześcijaństwo – jeden z trzech filarów cywilizacji łacińskiej. Należy z tym skończyć. Zdemoralizowane środowiska artystyczne za nic mają wrażliwość innych ludzi – i nie zamierzają naigrawać się ze spraw najświętszych dla 1/3 ludzkości.

Na portalu CITIZEN GO są zbierane podpisy pod petycją o niedopuszczenie do dystrybucji obrazoburczego filmu „Habit”.

Jak piszą organizatorzy:

Prosimy o pomoc i podpis pod petycją o niedopuszczenie do dystrybucji filmu „Habit”.

Hollywood przygotowuje kolejny film, w którym mamy do czynieni z bluźnierstwami i drwiną z Jezusa Chrystusa. Tym razem ma być On przedstawiony jako kobieta rozwiązła, angażująca się w związki lesbijskie.

Główną postać filmu gra aktorka Bella Thorne. Wciela się ona w rolę dziewczyny, której seksualny fetysz to Jezus Chrystus. W filmie przebiera się za zakonnicę, aby uniknąć konsekwencji handlu narkotykami, którym się zajmowała. Z kolei Paris Jackson, córka zmarłego muzyka Michaela Jacksona, pojawia się w roli tzw. Jezusa w ciele kobiety.
Intencja filmu jest oczywista. Obrazić jak najwięcej chrześcijan na całym świecie

Film jest już w fazie postprodukcji, ale rozpoczęcie dystrybucji nie zostało jeszcze ogłoszone. Oznacza to, że mamy jeszcze szansę zatrzymać jego wejście na ekrany.

Wszystkie podpisy pod petycją zostaną wysłane do Donovana Leitcha, producenta filmu, oraz firm: 852 Films, Martingale Pictures, Voltage Pictures, Cloudlight i Elevated Films związanych z jego produkcją.

Dzięki petycji możemy wywrzeć presję na firmy produkujące film, aby zrezygnowały z dystrybucji oraz pokazać Hollywood, że jesteśmy zdolni stworzyć skuteczną koalicję na rzecz obrony naszych wartości religijnych, by sprzeciwiać się podobnym produkcjom w przyszłości.

Link do petycji poniżej:

Salvasi